Onze leveringsvoorwaarden.

1.Toepasselijkheid

1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Quiltwinkel Marij zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Voorwaarden aanvaardt.

2.Prijzen en betalingen

2.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

2.2 Betaling kan geschieden per vooruitbetaling of bij afhalen in de winkel. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van de bijschrijving op de bankrekening van Quiltwinkel Marij.

2.3 Wanneer het voorkomt dat een artikel dat u besteld en reeds betaald heeft, uitverkocht blijkt te zijn, krijgt u het geld van het betreffende artikel binnen 5 werkdagen op uw rekening terug gestort.

3.Levering

3.1 De door Quiltwinkel Marij opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.

3.2 Quiltwinkel Marij is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending.

3.3 De levertijd gaat in zodra de betaling bijgeschreven is, dit is doorgaans 2 tot 3 werkdagen.

4.Producten

4.1 Alle aanbiedingen, prijzen en afbeeldingen zijn onder voorbehoud van typefouten en/of kleurafwijking.

5.Retourneren

5.1 U kunt geen stoffen ruilen of retourneren, dit vanwege het feit dat de stoffen door u besteld, op maat gesneden zijn.

5.2 Overige artikelen kunt u ruilen in originele staat.Dus wanneer een verpakking beschadigd of open geweest is, kan het artikel niet geruild worden.